2021. szeptember 11., 09:30

Kerekes Vica szerint minden otthon dől el

Kerekes Vica az elmúlt időszakban is sokat dolgozott, filmekben és színpadon egyaránt találkozhattunk vele. Többek közt ezen alkotások hátteréről is beszélgetünk vele a Múzsa stúdiójában szombat este.

 

Kerekes Vica

A színésznő elárulja hogyan látja a közélet és a kultúra jelenlegi helyzetét a régióban, de arról is többet megtudhatunk, milyen kihívásokkal kellett megküzdenie az utolsó szerepek kapcsán. A szlovák, magyar és a cseh közönség egyaránt kedvencei közt tartja számon, de nem csupán ezeken a nyelveken kellett megszólalni a filmvásznon, így kihívásokból nem volt hiány.

A Fülekről indult színésznő a közösségi oldalakat csak minimálisan használja, mert szerinte inkább a reklámról szólnak, a véleményét pedig élő szóban szereti elmondani.

Úgy gondolja, egykori osztályfőnökének, Tomolya Róbertnek igaza volt, amikor azt mondta, az életünk nem az iskolában vagy éppen a munkahelyen dől el, hanem odahaza.

Vica hisz abban, hogy a befektetett munkán múlik a siker, s karrierje bizonyíték arra, egy felvidéki kisvárosból is van mód sikeres színésznővé fejlődni.

Szombaton este hatkor kövesse a ma7-et, és nézze meg a teljes beszélgetést az egyik legnépszerűbb felvidéki színésznővel.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.