2021. február 3., 20:02

A Zenthe Ferenc Színház februári online műsora

A korlátozások továbbra is az online színháznak kedveznek, ezért nincs megállás, a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház februárban sem hátrál meg, további előadásokat tűztek műsorra.

Kedvenc színészeink, Teátrum Kávéház, Nemzet színészei Salgótarjánban és az el nem maradható színházi produkciók.

Február 9-én, kedden Ugo Betti-Bűntény a Kecskeszigeten színmű felolvasószínházi bemutatóját tartják online, ezen felül Szacsvay László, Almási Éva és Tordy Géza, a Nemzet Színészei lesznek a „vendégek”.

Négy előadás, négy péntek. Két dráma, a Kit szerettél Ádám, P. Kerner Edit és K. Müller Zsófia szereplésével, A Rettenetes Szülők, Farkas Zoltán, Bánfi Kata, Kökényessy Ági főszereplésével, valamint két vígjáték, a Képzelt beteg, Koltai Róbert főszerepelésével és a Tündérlaki Lányok egy kedves pesti mese négy gyönyörű lányról ad szórakozási lehetőséget.

A produkciók díjmentesen megtekinthetők a színház YouTube csatornáján. Kísérje figyelemmel a teátrum internetes felületeit (a színház honlapját és Facebook-oldaláthogy mindig naprakész legyen az előadásokkal kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.