cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2022. június 21., 18:45

A sütemények királynője

A Pintér Béla és Társulata 2022. június 26-án és 27-én online módon is elérhetővé teszi egyik legnépszerűbb előadását, A sütemények királynője című drámát.

Pintér
A sütemények királynője
Fotó: pbest.hu

"2020 telén kezdtünk el a járványhelyzet miatt online vetítéseket tartani, melyek nagy népszerűségnek örvendtek és segítettek abban, hogy a társulat átvészelje a kényszerű leállások időszakát. Bár az idei évadban szerencsére már személyesen is találkozhattunk előadásainkon, sokan jelezték, hogy földrajzi vagy egyéb tényezők miatt szívesen néznének továbbra is online tartalmakat. Elsősorban nekik szeretnénk kedvezni ezzel a lehetőséggel, ezért az elérhető jegyek számát korlátozzuk, és kérjük, ha teheti, inkább személyesen látogasson el előadásainkra, akár még ebben az évadban, akár a következő szezonban!” – olvasható a társulat közleményében.

Pintérék 2022. június 26-án 16 órától másnap 23 óráig a többszörösen is díjazott A sütemények királynője online vetítésével zárják az idei évadot. A májusban készült, mintegy 80 perces felvételt magyar nyelven, illetve angol felirattal is megtekinthetik. A megadott időintervallumon belül bármikor elindítható a lejátszás.

A színészek között megtalálható Enyedi Éva, Takács Géza, Thuróczy Szabolcs, Tóth József, Csatári Éva, Szalontay Tünde, Szabó Zoltán és Bencze Sándor „Qpa” is, de ezúttal sem hiányozhat az alkotó, a Jászai Mari-díjas Pintér Béla sem. Az egyfelvonásos dráma jelmezeiért Benedek Mari, díszleteiért pedig Horgas Péter felel, a zeneszerző ezúttal is Darvas Benedek.

Jegyet az online vetítésre itt vásárolhat.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.