cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. október 9., 19:17

A legnépszerűbb magyar királynéról szóló musical érkezik Dunaszerdahelyre

Áprilisban Dunaszerdahelyen hatalmas sikert aratott a ExperiDance Production előadása, a Gyöngyhajú lány vagyis az OMEGA musical. Az előadást több mint nyolcszáz néző tekintette meg a helyi sportcsarnokban, a fantasztikus táncos színház pedig október 20-án ismét Dunaszerdahelyre látogat.

Sissi musical
Fotó: TBG Production

Jövő pénteken  este hét órai kezdettel, a Fergeteges - Sissi legendája című darab lesz látható a városi sportcsarnokban. 

A Sissi-ként ismert Erzsébet királyné, I. Ferenc József császár felesége 1854-ben, 16 éves korában vált az Osztrák Birodalom első asszonyává. A gyönyörű, érzékeny és vadóc nő egész életében a szerepével járó fullasztó kötöttségek elől menekült. A boldogságot és a szerelmet Magyarországon találta meg, ahol a nemesi udvar rajongott érte, különösen az ország legszebb férfijának tartott Gróf Andrássy Gyula. Vonzalmuk azonban soha nem teljesülhetett be…

Meskó Zsolt író - rendező története alapján eme legendás és misztikus szerelem ihlette az ExperiDance produkcióját. A táncdráma hősei egy lázadó királyné, egy vakmerő gróf és egy csodaszép cigánylány, akik eltáncolják a soha be nem teljesülő szenvedély hol felfokozott, hol gyötrelmes pillanatait. 

Jegyek ITT kaphatók!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.