2022. február 25., 19:44

Vasököl és érző szív

A felvidéki többszörös világbajnok ökölvívó, Kovács Tamás, akit sokan Tomi KID-ként ismernek, pár órája egy felhívást tett közzé rajongói oldalán.

tomi kid
Fotó: TASR/AP
Kedves barátaim, éppen úton vagyok az ukrajnai határátkelőhöz, hogy családoknak, édesanyáknak, gyerekeknek segítsünk, akik otthonaikat hátrahagyva menekülnek a háború elől.  A háborút senki nem akarta, a háború csak rosszat hoz, soha nincs győztes és mindig csak a szomorúság marad. A barátaimmal eldöntöttük, ha csak kicsit is, de segítünk, ezért a határátkelőhöz ételt, édességet, takarókat viszünk a családoknak, akik apák, férjek, fiúk és testvérek nélkül maradtak. Ha bárki más szivesen segítene, csatlakozzon hozzánk, nyugodtan írjon nekem. Én ma Nagyszelmencen tartózkodom. Azt kívánom, ennek az egésznek mihamarabb legyen vége és áljünk békében, most viszont így tudunk segíteni a rászorulóknak. Köszönöm mindenkinek, aki csatlakozott!''


Telefonon elértük Tamást, aki még vezetés közben nyilatkozott nekünk. Ahogy említette: 

Nem a hírverés miatt csinálom, hanem mert ezeknek az embereknek tényleg szüksége van most minden segítségre.

Tamás nem tudott tétlenül ülve várakozni, úgy érezte, legalább ennyivel enyhíteni kéne a világban történő bajon. A későbbiekben még bővítjük beszámolónkat az ott készült képekkel, amiket az ökölvívó küld nekünk, ha ideje engedi. 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.