2019. november 28., 16:56

Újra megsérült a Barcelona világbajnok szélsője

Ezúttal combizom-sérülést szenvedett Ousmane Dembélé, a Barcelona világbajnok francia labdarúgója.

Ousmane Dembélé
Fotó: TASR/AP

A 22 éves támadó szerdán sérült meg korábbi csapata, a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, amelyen ezért már a 26. percben le kellett őt cserélni.

A klub nem kommentálta a sérülés súlyosságát, és azt sem, hogy mennyit kell kihagynia, egyelőre csupán annyit közölt, hogy Dembélére további vizsgálatok várnak.

Ernesto Valverde sajnálatát fejezte ki Dembélé újabb sérülése miatt, hozzátette: a francia játékos jól játszott és jól dolgozott az edzéseken.

A Barcelona 2017-ben 125 millió euróért vette meg a francia labdarúgót, aki azóta sem jutott meghatározó szerephez. A Sport című, barcelonai sportnapilap szerint "Dembélé problémát jelent a Barcelonának", utalva ezzel a szélső sorozatos sérüléseire.

Az újság közölte:

Dembélé 27 hónapja a katalánok játékosa, ebben az időszakban a mostani már a kilencedik sérülése.

Első idényében 27, a másodikban 14 mérkőzést kellett sérülései miatt kihagynia, a mostaniban pedig hatot sérülés, további kettőt eltiltás miatt.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.