2019. február 25., 20:35

Újabb vereség: a DAC alulmaradt a szomszédvárosok csatáján

Zsinórban harmadik vereségét könyvelte el a DAC, ezúttal előkészületi mérkőzésen szenvedett vereséget Peter Hyballa legénysége a másodosztályú Fluminense Somorja együttesétől.

sturm ellen
Fotó: fcdac.sk

A német mester ezúttal a fiatal U19-es tehetségeknek, valamint az eddig kevesebbet játszó futballistáknak adott lehetőséget a bizonyításra. A somorjai együttesnél két dunaszerdahelyi futballista szerepel kölcsönben Almási László és Viola Gergely személyében, valamint a fiatal tehetség, Méry Tamás a Győri ETO együttesétől szintén kölcsönben.

A találkozón a kezdőben kapott lehetőséget a Nagyszombat otthonában is pályára lépő Lukaš Čmelík, valamint a csereként pályára lépő Connor Ronan.

A klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint harcias mérkőzést láthatott a mérkőzésre kilátogató közel 165 néző. A találkozót végül a vendégek nyerték meg, miután a 62. percben Silva de Peterson közelről a hálóba pofozta a labdát.

FC DAC 1904 - FC STK 1914 Fluminense Somorja 0-1 (0-0)
MOL Akadémia, Dunaszerdahely, v.: Somoláni
Góllövő: Silva de Peterson (62.)
DAC: Kucz (Slančík 46.) - Akynioola, Baumgartner, Csóka, Šimčák - Čmelík (Kelemen 46.), Nagy L. (Ludha 79.), Ronan (Doktorík 61.), Ricardo (Piliar 79.) - Ayong (Veselovský 61.), Bilenkyi. Vezetőedző: Peter Hyballa.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.