2019. szeptember 29., 16:49

Somorja győzött, a komáromiak újra kikaptak

A szlovák másodosztály 11.fordulójának vasárnapi játéknapján pályára lépett Somorja csapata is, akik hosszú idő után arattak nagyon fontos győzelmet hazai pályán.

FC ŠTK Somorja - ŠK Slovan B
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Őry Tibor

Hat nyeretlen mérkőzés után ismét győzelmet ünnepelhetett a somorjai futballcsapat.

Branislav Sokoli együttese a Slovan juniorcsapatát győzte le három góllal a Pomléban. A hazaiaknál ezúttal is több dunaszerdahelyi tehetség kapott lehetőséget a bizonyításra, többek között a korábbi DAC-játékos Bari Jenő fia, Bari Krisztián is debütálhatott a felnőttek között, valamint a Szeredtől érkező Aldo Omar Baez is első alkalommal lépett pályára a csallóközi együttesben.

Németh Szilárd együttese sima háromgólos vereséget szenvedett a Somorja otthonában. A hazaiak már az első játékrészben kétgólos előnybe kerültek, előbb Legnius szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a csapatkapitány, Jakub Čunta növelte parádés góllal a somorjai előnyt. A szünetről visszatérve a hazai együttes végleg eldöntötte a három pont sorsát, miután az 57. percben a csapatkapitány, Čunta újabb gólt szerzett. Győzelmével a somorjai együttes helyet cserélt a pozsonyiakkal és feljött a 14.helyre.

Fotó:  Őry Tibor

II.liga, 11.forduló:
FC ŠTK Somorja - ŠK Slovan B 3-0 (2-0)
G.: Legnius (36.), Čunta (37., 57.)

Három vereség után ismét győzött a Ligetfalu,

Almási László az utolsó percben győztes gólt szerzett, ezzel pedig már 11 gólnál jár a bajnokságban. A pozsonyi együttes 4-3-ra győzte le fordulatos mérkőzésen a Liptószentmiklós együttesét.

A másodosztály másik felvidéki érdekeltségű csapata,

a KFC Komárom borzasztó rossz szériában van,

hiszen 6 bajnoki óta nem tudtak győzni Jozef Olejník tanítványai. Ezúttal a listavezető Máriatölgyes otthonában szenvedett súlyos, 4-1-es vereséget a KFC Komárom.

FC ŠTK Somorja - ŠK Slovan B
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.