2019. július 7., 18:37

Priskin Tamás úgy érzi, sikerült bizonyítania a Fradi szigorú mesterének

A felvidéki származású Priskin Tamás, a Ferencváros labdarúgócsapatának magyar válogatott támadója nyolc meccsen öt gólt szerzett csapata két edzőtábora alatt. Nem véletlenül érzi úgy, jó felkészülésen van túl, és sikerült bizonyítania Szerhij Rebrov ukrán vezetőedzőnek.

Priskin Tamás
Fotó: haladas.hu

Priskin Tamás az előző szezont a Szombathelyi Haladásnál töltötte kölcsönben, a felkészülési időszak alatt pedig igyekezett meggyőzni a szakmai stábot, hogy számíthatnak rá. A fradi.hu-nak elmondta, nehéz felkészülésen van túl, mivel bizonytalan volt a sorsa a gárdánál.

Őszintén szólva, nem volt könnyű helyzet, bizonytalan volt a sorsom, miután az előző idényben kölcsönadtak. Most megkaptam a lehetőséget a klubtól, hogy bizonyítsak, bízom benne, hogy sikerült. Csapatszinten nagyon jól teljesítettünk, hiszen a nyolc meccsből hetet is megnyertünk, ez biztosan jó jel. Hasznos és nehéz mérkőzéseken vagyunk túl, amelyeken – úgy érzem – egyénileg is jól teljesítettem.”

A válogatott játékos elmondta, a csatároknak mindig fontos, hogy gólt szerezzenek, az az öt gól, melyet a felkészülés során szerzett, az ő önbizalmának is jót tett.

"A magam részéről a legfontosabb az volt, hogy ha pályára lépek, próbáljak meg gólt szerezni. A helyzeteim megvoltak, a CSKA Szófia ellen sajnos elpuskáztam egy ziccert, de utána már jobb volt a helyzetkihasználásom" - tette hozzá Priskin, aki a Ludogorec elleni BL-meccsen akár kezdőként is szerepet kaphat, hiszen poszttársa, Mikalai Sihnevich ezen a mérkőzésen eltiltás miatt nem játszhat.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.