Pozsonyligetfalun folytatja Almási László

Ondik Gábor 2019. július 14., 15:15

A jövő héten kezdődő új bajnoki idényben a másodosztálybeli Pozsonyligetfalu csapatát erősíti Almási László. A fiatal támadó a legutóbbi idényben a Somorja csapatában játszott.

Fotó: fcpetrzalka.sk

Almási egyéves szerződést kötött a pozsonyi együttessel. A legutóbbi szezonban a DAC fiatal tehetségét a sárga-kékek kölcsönadták a Somorja csapatának, ahol 13 mérkőzésen 4 gól és 4 gólpassz került a neve mellé. A kölcsönszerződése lejárta után pedig egyéves szerződést kötött a szintén másodosztályban érdekelt Pozsonyligetfalu együttesével, ahol felvidéki csapattársa is lesz Szőcs László személyében.

A fiatal támadó egyébként már a Fortuna Ligában is bemutatkozhatott, még a Szenice színeiben, mindössze 16 évesen és 11 hónaposan. Első gólját a Fortuna Ligában 17 évesen szerezte a Nagymihály ellen, a Szenice színeiben. A dunaszerdahelyi DAC-nál három szezonja alatt mindössze négy mérkőzés jutott neki, de ezalatt két gólt is szerzett, mindkettőt a Szlovák Kupában.

A fiatal játékos a pozsonyiak mezében a Galánta elleni felkészülési mérkőzésen már 4 gólt szerzett, tehát bízhat benne, hogy a bajnokságban is hasonlóan sikeres lesz.

0 HOZZÁSZÓLÁS