lapajánló
Sodródó magyar szavazók, a 30 ezüst ára és a lélek csillanása
Magyar7 - 17. száma
2019. október 19., 18:20

Nyolc nyeretlen bajnoki után Komárom újra győzött

A szlovák második vonalban szereplő komáromi KFC nyolc nyeretlen bajnoki után győzött ismét. A lila-fehérek a hét közben menesztették Jozef Olejníket, így a komáromi együttest átmenetileg Szijjártó István, Vincze István valamint Kantár Szilárd irányította a sorsdöntő mérkőzésen.

kfc-komarom.jpg
Fotó: KFC FB

A hazaiaknál a kezdőben ismét helyet kapott Ásványi Balázs és Varjas Zoltán, akik válogatottbeli kötelezettségeik miatt nem léptek pályára az elmúlt két fordulóban. A csapatkapitányi feladatokat ezúttal is Domonkos Kristóf látta el, valamint a felvidéki tehetségek közül Pinte Patrik is a kezdőben kapott lehetőséget.

Az első játékrészben egyik csapat sem tudott a hálóba találni, így gól nélküli állással mehettek szünetre a csapatok. Az 516 nézőnek a második játékrészben is sokat kellett várnia az első találatra.
Mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, érkezett a KFC csapatkapitánya Domonkos Kristóf, és megszerezte a győzelmet jelentő találatot a duna-parti együttesnek. Egy parádés szabadrúgás után óriási gólt zúdított az ellenfél hálójába.

A lila-fehérek nyolc bajnoki után győztek ismét a másodosztályban. Legutóbb augusztus 17-én a Zólyombrézó ellen ünnepelhettek győzelmet a komáromiak. Győzelmével a KFC megelőzte a bártfai együttest és a kiesőzónából elkerülve a 11. helyre zárkóztak fel.

A forduló további programjában, ami a felvidéki futballistákat illeti Almási László és Szőcs László is végigjátszotta a Pozsonyligetfalu bajnoki mérkőzését. A ligetfalui együttes végül 3-2-es vereséget szenvedett a tabella második helyén álló Máriatölgyes otthonában.
A DAC kölcsönjátékosa Zsigmond Kevin a Tőketerebes csapatában mindössze öt percet kapott, miután csereként lépett pályára a listavezető Besztercebánya otthonában. Csapata végül súlyos négygólos vereséget szenvedett és továbbra sereghajtó a másodosztályban.

II. liga, 14. Forduló:
KFC Komárom - Partizan Bártfa 1-0 (0-0)
Városi Stadion, Komárom, 516 néző, v.: Nemček
Gólszerző: Domonkos (86.)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.