magyar7 2024_27
Egy este a mesemondóval, két este a székelyeknél és miképpen nyílik ajkuk a szlovák szóra
Magyar7 - 27. száma
2019. október 6., 16:42

Nagyszombat-DAC: a hónap rangadója számokban

A Fortuna liga október hónap rangadójaként vezette fel a DAC és a Nagyszombat összecsapását, melyen a sárga-kékek öt év után győztek a kerületi rivális otthonában.

spartak_dac_10_05_2019
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: fcdac.sk

A DAC-Slovan rangadóhoz hasonlóan ezúttal is élőben mérték a játékosok sebességét, illetve a megtett kilométerek számát is, ezekből az adatokból szemezgetünk.

59 – a két csapat 59. alkalommal találkozott egymással.

2 – a DAC mindössze második idegenbeli sikerét könyvelhette el a Nagyszombat otthonában

9 – kilenc bajnoki után győzött idegenben a Nagyszombat otthonában a DAC. A sárga-kékek ezúttal is 2-1-re győztek a kerületi székhelyen.

3 – a DAC három fő riválisa a Nagyszombat, a Zsolna és a Slovan is vereséget szenvedett a sárga-kékek ellen.

6 – Vida Kristopher hatodik bajnoki gólját szerezte az idei bajnoki évadban, ezzel a góllövőlista harmadik helyét foglalja el a magyar támadó.

11- a sárga-kékek magyar támadója Vida Kristopher a Fortuna Ligában szereplő összes élvonalbeli csapatnak betalált már.

12 541 - a rangadó két legtöbbet futó játékosát is a sárga-kékeknél találhatjuk meg. A legtöbbet futó játékos a 12 541 métert teljesítő Connor Ronnan volt, akit csapattársa Matej Oravec követett a sorban 12 517 méterrel.

Fotó:  fcdac.sk

9,33 - a mezőny leggyorsabb játékosa a Nagyszombat brazil gólvágója, Rafael Tavares volt, akinél 9,31 m/s sebességet mértek a statisztikusok, őt követte a DAC venezuelai csatára Eric Ramirez 8,67 m/s sebességgel.

92 - a rangadó leghatékonyabban passzoló játékosa Dominik Kružliak lett, aki 92 százalékos pontossággal passzolt a csapattársaknak, őt követte a sorban a nagyszombatiak játékosa Marko Tešija 81 százalékos hatékonysággal.

20 – a találkozó többet szabálytalankodó csapata a DAC volt, a sárga-kékek játékosai közül Vida Kristopher öt alkalommal, Eric Ramirez négy alkalommal volt szabálytalan, míg a vendégektől Diogo és Lovat 3-3 alkalommal szabálytalankodott. A találkozón a legtöbb szabálytalanságot a horvát Marko Tešija szenvedte el, öt alkalommal.

spartak_dac_10_05_2019
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.