2019. augusztus 28., 20:07

Križan Richárd visszatér a Fortuna Ligába

Fél év magyarországi légióskodás után visszatér a szlovák élvonalba a palásti Križan Richárd - jelentette be hivatalos honlapján a felvidéki védő újdonsült klubja az AS Trencsén.

Krizan Trencsen
Fotó: astrencin.sk

A 21 esztendős védőt a Fortuna Ligában szereplő, a jelenleg negyedik helyen álló AS Trencsén szerződtette. A felvidéki játékos éppen egykori csapat ellen debütálhat a Trencsén színeiben, ugyanis hétvégén a trencséniek a sereghajtó Nyitra ellen lépnek pályára.

A fiatal felvidéki tehetség érthetetlen módon a Puskás Akadémiánál nem kapott lehetőséget a bizonyításra, amit a korábbi nyitrai futballista sem értett.

"Az a legrosszabb, hogy ideigazolásom óta még csak lehetőséget sem kaptam a bizonyításra, amit nem igazán értek, hogy akkor miért igazolt le a klub. Ezért kissé csalódott vagyok. Ha elszúrtam volna valamit, akkor megértem, de hogy még csak ki sem próbálnak élesben, ezt nem gondoltam volna" - olvasható a Felvidék Ma interjújában.

A palásti védő korábban Nyitrán szerepelt, ahol alapember volt. 2016. szeptemberében debütál a másodosztályban a Nyitra színeiben, majd egy évvel később a feljutást követően az élvonalban is bemutatkozhatott, mindössze 19 évesen. Pályafutása alatt a Nyitra színeiben 75 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt is szerzett.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!