2019. március 22., 16:08

Ilyen volt a hangulat a tegnapi szlovák-magyar rangadón - VIDEÓ

Az előzetes információk arról szóltak, hogy a magyarországi szurkolókat csak a vendégszektorba engedik be, de a Szurkoló stábja által készített videó arról tanúskodik, hogy a rendőrök készségesek voltak és mégis beengedték a hazai szektorba szóló jegyekkel a Szlovákián kívülről érkezett magyarokat a mérkőzésre. Nézze velünk a meccs hangulatáról készült videót!

szlovak magyar meccs Nagyszombat
Fotó: szukrokó, Ma7

Amint a bevezetőnkben írtuk, a rendőrök készségesek voltak a magyar csapat szurkolóival, a mi forgatócsoportunkkal azonban a szervezők nem voltak ilyen barátságosak. A ma7 médiacsalád stábja kilátogatott a nagyszombati szlovák-magyar derbire, de negyed óra után, hiába igényeltünk és kaptunk televíziós akkreditációt, a szervezők felszólítására kénytelenek voltunk elpakolni kameránkat.

Nem hogy csak elpakoltuk, de a a forgatásra alkalmas eszközeinket elzárták, amelyeket csak a mérkőzés végén kaptunk vissza.

Ez a mostani anyag legjobb szándékunk ellenére tehát kicsit kurtára sikerült, de reméljük, így is visszaad valamit a meccs fantasztikus atmoszférájából. A pályán ugyan vereséget szenvedtünk, de szurkolóinkra, a hangulatra nem lehet panaszunk.

Megosztás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!