2019. október 2., 07:36

Holman Dávid és két DAC-játékos is a forduló csapatában

A Fortuna Liga 10. fordulója után is kihirdették a hétvégi forduló legjobbjait. Ezúttal is került a hétvége legjobbjai közé magyar futballista, valamint két DAC-játékos is helyet kapott a hétvége álomcsapatában.

fordulo-valogatottja.jpg
Fotó: Fortuna Liga

A szlovák bajnokság 10. fordulójában, a dunaszerdahelyi DAC a MOL Arénában legyőzte az addig veretlen Zsolna együttesét. A sárga-kékek egyetlen gólját a panamai válogatott Eric Davis szerezte, aki szenzációs lövéssel mattolta Holecet. A dunaszerdahelyi védő az egész mérkőzésen remekül futballozott, a forduló után pedig beválasztották a forduló legjobbjai közé is. Kristián Koštrna a DAC csapatkapitánya pedig nem csak a 10. forduló válogatottjába került be.

A hétvége legjobb játékosának a pozsonyi Slovan magyar válogatott futballistáját Holman Dávidot választották meg aki, a Nyitra ellen mesterhármast szerzett, ezzel pedig joggal érdemelte ki a forduló legjobbja címet. A magyar válogatott játékosa most szerezte pályafutása első mesterhármasát.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.