2018. augusztus 8., 11:22

Fitnesz-esküvő

A hétvégén egy fitnesz-friggyel „egyesült” a felvidéki és magyarországi testépítő világ. Méry Zoltán, ezüstérmes világbajnok, a WBPF Slovakia elnöke feleségül vette Bata Szilviát, a WBPF Hungary égisze alatt befutott Európa-, valamint világbajnok fitneszmodellt.

Méry Zoltán és Bata Szilvia esküvője
Galéria
+3 kép a galériában
Fotó: Méry Zoltán

A nagylúcsi származású Méry Zoltán és a budapesti Bata Szilvia a fitnesz világában ismerkedtek meg és három éve alkotnak egy párt. Miután kapcsolatuk masszívan kiállta a versenyfelkészülések és az élet által eléjük gördített próbákat, augusztus 4-én házassággal pecsételték meg kitartó szeretetüket.

Zoli elárulta portálunknak, tavaly karácsonykor kérte meg Szilvia kezét a lány édesapjától, úgy ahogy a szokások megkövetelik. Házasságuk a dunaszerdahelyi városházán köttetett szűk családi körben, majd vasárnap egy nagyszabású grillpartyval ünnepeltek a barátokkal és családdal Budapesten. Az ifjú pár szeptemberben készül nászútra.

Fotó:  Méry Zoltán

„Sok mindenen keresztül kellett, hogy menjek, míg az élet mellémsodorta Sziszit. Mellettem volt akkor is, amikor nem volt semmink, kitartóan és alázattal küzdöttünk együtt egy magasabb életszínvonalért” – beszélt a sikerhez vezető rögös útról Zoli, akire idén a WBPF Slovakia elnökeként nem kisebb feladat hárult, mint a WBPF Európa Bajnokság megrendezése hazánkban.

A szimpatikus testépítő párnak barátok és rajongók százai gratuláltak a közösségi hálón és más fórumokon. A fiatal férj tisztségéhez méltóan az alábbi írással köszönte meg a jókívánságokat:

„Nagyon szépen köszönjük nektek, hogy pár jó szóval hozzájárultatok életünk egyik legmeghatározóbb napjához. Hivatalosan is összekötöttük életünket, bár ezzel, hála az égnek, semmi nem változott, a tisztelet és harmónia uralja és uralta is kapcsolatunkat. Azért itt, a szűk körben bevallom nektek, büszke vagyok, hogy ilyen csodálatos feleségem van. Ki tudja, mit hoz a jövő, de igazából mindegy is, mert alaptermészetünknél fogva is boldog emberek vagyunk, meg tudunk birkózni a problémáinkkal. Mély tiszteletem felétek, és kívánok nektek megannyi csodás pillanatot e keszekusza világban.“

Fotó:  Méry Zoltán

Méry Zoltán, testépítő, többszörös szlovák erőemelőbajnok és világbajnok helyezett idén kapta meg a frissen alapított szlovákiai szövetség, a WBPF Slovakia elnöki címét. Elnöki pályafutását rögtön egy világszínvonalú Európa Bajnokság megrendezésével kezdte, amelynek a somorjai X-bionic Sphere sportközpont adott otthont. A jól megrendezett sportversenyről hónapokig szuperlatívuszokban cikkezett szinte az egész világsajtó. Zoli következő célja, hogy elnyerjék a világbajnokság megrendezésének jogát is, amelyre jó esélyeket lát.

Bata Szilvia 25 évesen rengeteg kitűnő eredményt tud már felmutatni a testépítés világában. 2015 őszén akasztották nyakába a világbajnoki aranyat Olaszországban, majd egy évvel később WBPF magyar és Európa bajnok lett. A pár jelenleg Dunaszerdahelyen él, a fiatal feleség továbbra is versenyfelkészülésben van.

Méry Zoltán és Bata Szilvia esküvője
Galéria
+3 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.