Fiatal dél-amerikai támadó oldhatja meg a DAC csatárgondjait

Ondik Gábor 2019. július 08., 11:00

Az idei nyári átigazolási piacon nagyon aktív dunaszerdahelyi együttes újabb játékos szerződtetését tervezi a Denník Šport sportnapilap szerint. A sárga-kékek kiszemeltje az El-rivális lengyel Cracovia Krakkó szlovák támadója, valamint egy venezuelai támadó is képben van.

A Denník Šport sportnapilap szerint a DAC az Európa-ligás ellenféltől, a lengyel Cracovia Krakkó együttesétől igazolhat támadót Tomaš Vestenický személyében. A fiatal U21-es válogatott támadó az elmúlt idényben kölcsönben a szintén szlovák élvonalbeli FC Nyitra csapatát erősítette. A szezon végeztével azonban ismét visszatért Lengyelországba azonban a jövője kérdéses a lengyel együttesnél, a szlovák sportnapilap szerint azonban könnyen elképzelhető, hogy már nem lép pályára a krakkói együttesben, erre utaló jel, hogy a DAC elleni keretbe nem került be.

A játékos piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 350 ezer euróra taksálja.

A sárga-kékek másik potenciális jelöltje a támadószekció megerősítésére a cseh Žongl futballmagazin szerint az MFK Karviná venezuelai támadója, Eric Ramírez. A 20 esztendős támadó legutóbb a Fortuna Ligában is érdekelt FK Szenica kölcsönjátékosa volt a tavasszal. A venezuelai támadó összességében 15 mérkőzésen lépett pályára a Szenica színeiben és ezalatt 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A gólerős tehetség a Slovnaft Kupa előző idényének negyeddöntőjében emlékezetes mérkőzésen négy gólt szerzett a Nyitra elleni mérkőzésen.

0 HOZZÁSZÓLÁS