Egyre többen figyelik Kalmár Zsoltot

Ondik Gábor 2019. május 19., 11:25

Mint arról pár napja beszámoltunk, a DAC magyar válogatott játékosa, Kalmár Zsolt iránt a MOL Vidi és a lengyel Lech Poznan is élénk érdeklődést mutat. A legfrissebb hírek szerint a magyar középpályást már Csehországból is figyelik.

Fotó: TASR

Az elmúlt hetekben a magyar sajtóban több alkalommal is megjelentek a DAC magyar válogatott játékosának távozásáról szóló hírek. A játékost korábban a török Trabzonsport, a lengyel Lech Poznan, legutóbb pedig a MOL Vidi együttesével boronálták össze. A legújabb kérő Csehországból érdeklődik a sárga-kékek egyik legjobbja iránt, méghozzá a prágai Sparta. Legalábbis számolt be róla a ŽONGL cseh futball magazin facebook oldala.

A magazin értesülése szerint a prágai gárda nyáron le szeretné igazolni a magyar középpályást, akit minden bizonnyal nem tud megtartani a dunaszerdahelyi klub, ugyanis egyre több csapat érdeklődéséről jelennek meg hírek a DAC játékosa iránt.

A Sparta a magyar középpályása mellett a cseh Liberec vezetőedzőjét, a köbölkúti származású Hornyák Zsoltot is szerződtetné a fővárosi együttes. A 46 esztendős szakember korábban az örmény Mik Asztarakkal ezüstérmet, míg a jereváni Bananats együttesével bajnoki címet szerzett. A Liberec a jelenleg is futó idényben a bajnokság ötödik helyén áll.

0 HOZZÁSZÓLÁS