2018. július 5., 19:43

Dunaszerdahelyen készül az új szezonra a DAC tavalyi kulcsjátékosa

A DAC az utolsó felkészülési mérkőzése előtt egy biztató közleményt tett közzé a klub hivatalos közösségi oldalán, melyben kiderül hogy Kalmár Zsolt a dunaszerdahelyi együttessel készülhet fel az új szezonra, míg a jövője nem tisztázódik.

dac.jpg

Mint ismert, Kalmár Zsolt az előző idényt kölcsönben töltötte a dunaszerdahelyi együttesnél a német élvonalban szereplő Red Bull Lipcse gárdájától. A sárga-kékek játékmestere az előző szezonban kiemelt szerepet vállalt, hogy a DAC 25 év után kvalifikálja magát a nemzetközi porondra.

A 23 esztendős játékmester az előző szezonban a DAC együttesénél 25 mérkőzésen négy alkalommal volt eredményes és két gólpasszt is kiosztott. A DAC közleménye szerint a lipcsei együttes engedélyt adott a klubnak és játékosnak, hogy Dunaszerdahelyen készüljön július 7-től azaz szombattól az új szezonra, míg a két klub intenzív tárgyalásokat folytat a magyar válogatott játékos jövőjéről.

A játékost egyébként még egy év szerződés köti a Bundesligában szereplő klubhoz és a mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 675 ezer euróra taksálja.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.