2018. december 4., 19:10

Diego Costa az idén már nem léphet pályára, műteni kell

Krónikus lábsérülése miatt műteni kell Diego Costát, az Atlético Madrid labdarúgóját, aki idén már biztosan nem léphet pályára.

Diego Costa
Fotó: TASR/AP

A spanyol klub hétfői közlése szerint a 30 éves csatárt még a héten megoperálják Brazíliában, mivel hetek óta fáj a bal lábfeje.

„Több lehetőséget is megvizsgáltunk, végül úgy határoztunk, a beavatkozásra Dél-Amerikában kerül sor, az Atlético orvosi stábjának felügyeletével” - áll a közleményben.

A hivatalos indoklás szerint a problémát egy 12 évvel ezelőtt műtött lábközépcsont okozza, amely most egy rúgás következtében ismét megsérült.

Az Atlético arról nem számolt be, mennyi ideig lesz harcképtelen a spanyol válogatott játékos, de médiaértesülések szerint február előtt biztosan nem léphet pályára.

Costa ebben a szezonban 11 összecsapáson mindössze egy gólt szerzett a spanyol bajnokság harmadik helyén álló együttesben.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.