2019. január 3., 20:56

DAC: Záhumenský a cseh élvonalba igazolt! - HIVATALOS

A szlovák Fortuna Ligában az ősszel ezüstérmes DAC a szezon végéig kölcsönadta rutinos védőjét a cseh bajnokságban szereplő MFK Karviná együttesének.  A cseh Fortuna Ligában kiesés ellen menekülő MFK Karviná hivatalosan is megerősítette, hogy kölcsönvette a DAC 23 esztendős védőjét, aki főként a védelem bal oldalán vethető be. Timotej Záhumneský ezzel a dunaszerdahelyi együttes első téli távozója lett.

zahumensky-dac.jpg
Fotó: fcdac.sk

Záhumenský 2018 januárjában érkezett Csallóköz szívébe az Aranyosmarót együttesétől. Az idei szezonban azonban csupán 13 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot tekintve, ami összességében 694 játékpercet jelentett a számára. A 23 esztendős védő a több játéklehetőség miatt igazolt a cseh élvonalba.

A cseh gárda irányítását az ősszel egyébként a szlovák bajnokságban előző idényben a Rózsahegy együttesét is irányító Norbert Hrnčar vette át, miután az ősszel a gyenge eredmények után menesztették posztjáról Roman Nádvorník vezetőedzőt.

A  DAC védőjén kívül még a 21 esztendős szerb védő Lazar Djordjevics valamint a Grasshoppers U23-as középpályása Michael Faško érkezik kölcsönbe a cseh együtteshez.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.