lapajánló
Sodródó magyar szavazók, a 30 ezüst ára és a lélek csillanása
Magyar7 - 17. száma
2019. október 19., 09:42

DAC: Kalmár Zsolt újra játékra jelentkezik, Koštrna játéka kérdéses

A válogatott szünet után ismét a klubfocié lesz a főszerep Európa futballpályáin. A Fortuna Liga harmadik helyén álló dunaszerdahelyi DAC csapatkapitánya sérülése után újra játékra jelentkezik Aranyosmarót ellen.

Kalmár Zsolt, DAC
Galéria
+2 kép a galériában
Fotó: Kép: fcdac.sk/Lelkes Ernő

Párhetes kihagyás után ismét edzésbe állt és az Aranyosmarót ellen újra pályára léphet a DAC magyar válogatott csapatkapitánya, Kalmár Zsolt.

Peter Hyballa edző a mérkőzést megelőzően egy interjúban elárulta, a játékos erőnléte ugyan még nem százszázalékos, de a kispadra már leülhet.

A válogatott futballista mozgalmas heteket tudhat maga mögött, hiszen megszületett kisfia, Noel és a sérülése után gőzerővel edzett, hogy mielőbb klubcsapata és a magyar válogatott rendelkezésére álljon.

Fotó:  Kép: fcdac.sk/Lelkes Ernő

A sárga-kékek csapatkapitányát sérülése alatt Andrej Fábry pótolta, aki remek játékkal győzte meg a klubvezetőket, érdemes lenne végleg szerződtetni.

A hétvégén a csapatkapitány helyettese, Kristián Koštrna játéka is kérdéses, aki a szlovák válogatottbeli bemutatkozását is kénytelen volt elhalasztani sérülése miatt.

Peter Hyballa elmondása szerint csak vasárnap reggel fog kiderülni, hogy a 25 esztendős védő tudja-e vállalni a játékot az Aranyosmarót elleni hazai mérkőzésen.

Kalmár Zsolt, DAC
Galéria
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.