2019. május 21., 09:22

Böde távozhat a Fradiból. Dunaszerdahelyre igazol?

A magyar élvonalbeli bajnokság díjátadóján a Ferencváros közönségkedvence, Böde Dániel a zöld-fehérek rajongói előtt beszélt a jövőjéről.

Böde Dani02
Fotó: Böde Dani FB-oldal

A zöld-fehérek csatára, Böde Dániel újabb nyilatkozata után elindultak a spekulációk arról, hogy a válogatott játékos már nyáron távozhat a Fraditól.

„Ez nem hivatalos, még nincs száz százalékig eldöntve, de amit a szurkolók tudnak... Az valószínű. Nehéz úgy, hogy az utóbbi két hétben gyakorlatilag mindig sírva megyek edzésre. Ha a szívemre hallgatok, itt maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek. Nem egyszerű helyzet. Maradtam volna még, de az élet most úgy tűnik, úgy hozta, hogy váltanom kell. Ez nem száz százalék még” - nyilatkozta vasárnap Böde az M4 Sport stábjának.

A legfrissebb információk szerint a válogatott támadót korábbi klubja, a Paks szeretné szerződtetni. A felvidéki Pátria Rádióban elhangzott hírek szerint a Paks mellett a DAC is képben lehet amennyiben külföldre való igazolás mellett döntene.

A Böde-család ugyebár a Tolna megyei Madocsán éli mindennapjait, így a sajtóban egyre többet hallani a Pakshoz való visszatérésről, ami már csak azért is ésszerű lépés lenne Böde részéről, mert Paks közel van a tolna megyei községhez. Egy biztos az elkövetkezendő hetekben biztosan pont kerül az ügy végére.

Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.