2019. november 25., 09:53

Az élete a sport - Bánkuti Gabriella a Szurkolóban

Bánkuti Gabriella többszörös fitneszvilágbajnok egész élete a sportról szól, ám nem indult zökkenőmentesen az aranyéremig vezető út. Saját elmondása szerint mindig is Jane Fonda nőies alakja tetszett neki, ezért egy nap lement az edzőterembe, ahol az edző kizártnak tartotta, hogy ő valaha is sportos alakkal rendelkezzen. Ez adta meg neki a kezdőlökést arra, hogy bebizonyítsa elsősorban magának, nincs számára lehetetlen. Nézze velünk a Szurkoló legújabb adását!  

Bánkuti Gabriella többszörös fitneszvilágbajnok folyamatosan képzi magát, nem csak a testét, de elméjét is frissen tartja. Két könyv szerzője, amelyek rekordidő alatt toplistásak lettek, talán annak köszönhetően is, hogy közérthetően, olvasmányos módon avatja be az olvasót az életmódváltás titkaiba. A Szurkoló stúdiójában beszélt életéről, hivatásáról és néhány hasznos tippet is elárult. Nézzék velünk a videót!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.