2019. augusztus 12., 08:51

A Slovan juniorcsapatának otthonában nyert rangadót Komárom

A szlovák másodosztály negyedik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén a KFC Komárom idegenben lépett pályára a pozsonyi Slovan tartalékcsapatának otthonában és szoros mérkőzésen győztek.  

KFC Komárom
Fotó: KFC Komárom

A komáromi lila-fehérek a mérkőzést megelőzően egy győzelemmel, döntetlennel és vereséggel álltak a tabella 10.helyén. A KFC színeiben ezúttal is Ásványi Balázs kapott lehetőséget a kapuban, aki remek teljesítményével, kapott gól nélkül hozta le a találkozót. Ebben azonban döntő szerepe volt a védelemnek is.

A magyar játékosok közül még a Varjas Zoltán, míg a felvidéki Pinte Patrik is a kezdőben kapott lehetőséget. A mérkőzést a vendégek már az első félidőben eldöntötték, a Fülekről igazolt Lazar Kneževič a 25. percben szerzett gólt.

A Slovan a második félidőben hiába próbálkozott, az egyenlítés nem jött össze. Győzelmével a KFC feljött a tabella ötödik helyére és két pontra megközelítette a második rájátszást érő pozíciót. A Duna partiak a következő fordulóban a Zólyombrézó együttesét fogadják hazai pályán. Szerdán a Szlovák Kupában is pályára lépnek, méghozzá Fehérkút otthonában.

II.liga, 4.forduló:
ŠK Slovan B – KFC Komárom 0-1 (0-1)
Gól: Kneževič (25.)
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.