2019. szeptember 11., 12:45

A magyar szurkolók üzentek felvidéki testvéreiknek

A magyar válogatott legnagyobb szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade '09 hivatalos facebook-oldalán keresztül üzent a felvidéki magyar szurkolóknak.

magyar foci

A közlemény azzal indul, hogy a szurkolói csoport vezetői megköszönik tagtársaiknak, hogy az előzetes kéréseket betartva, egységes ruházatban, és a főszervezők utasításainak megfelelően jelentek meg a B-középben.

Majd a közlemény így folytatódik:

"(...) ezúton szeretnénk tiszteletünket kifejezni felvidéki társainknak is, akik nem mindennapi dolgot vittek véghez azzal, hogy – dacolva a körülményekkel és az "ismeretlennel" – rendkívül egységesen meg tudtak jelenni a vendégszektorban. Ezzel gyakorlatilag olyan megaláztatást mértek a szlovák szurkolókra, hogy a "nagy" összefogásuk behirdetése ellenére a szervezett csoportjaik el sem jöttek, és ezt sosem fogják magukról lemosni. A magyar leleményességnek nincsen határa, pláne ha összefogunk és egységesek vagyunk."

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.