2020. május 22., 09:01

A HC DAC játékosai a legjobbak között

A Szlovák Kézilabda-szövetség által kiírt szavazáson, ahol 2019 legjobbjaira lehetett voksolni, több dunaszerdahelyi játékos is díjat nyert. Összesen öt játékos hat kategóriában hódította el a legjobbnak járó díjakat.

Fotó: Lelkes Ernő (vskds.sk)

Az év legjobbjait díjazó voksoláson a HC DAC több jelenlegi és leendő játékosát is elismerte a szövetség.

A szlovák válogatott csapatkapitánya és a HC DAC játékosa Monika Rajnohová lett az év játékosa, valamint 2019 legjobb irányítója. A sárga-kékek gólvágója Bízik Boglárka a MOL Liga legjobb játékosa elismerésben részesült.

A DAC legújabb szerzeményei közül három játékos is díjban részesült. Bízik Boglárka a legjobb balszélső, Kristína Pastorková a legjobb beálló lett, illetve Oguntoye Viktória nyerte el a legjobb kapusnak járó díjat.

A fiatal tehetségek közül a szintén felvidéki Lancz Barbora nyerte a 20 év alatti tehetségeknek járó díjat, aki jelenleg a Mosonmagyaróvár csapatát erősíti.

A 2019-es év álomcsapata:
Oguntoye Viktória (Debrecen/HC DAC), Bízik Réka (Érd/HC DAC), Martina Školková (OGC Nice ), Monika Rajnohová (HC DAC), Kristína Pastorková (SHK Veselí nad Moravou/HC DAC), Karin Bujnochová (Achenheim Truchtersheim), Lýdia Jakubisová (HCThüringer).
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.