2019. február 19., 07:45

A futballszövetség fegyelmi bizottsága elé kerül Kalmár Zsolt "szlovákozása"

A sárga-kékek magyarországi focistájának egyik nyilatkozata a futballszövetség fegyelmi bizottsága elé kerül.

Kalmár Zsolt
Fotó: fcdac.sk

A hétvégi DAC-Slovan derbin a mérkőzés bírója, Filip Glova a 78. percben kezezés miatt büntetőt ítélt a Slovannak, viszont nem döntött hasonlóképpen a pozsonyiakkal szemben, amikor az égszínkékek marokkói játékosa, Moha került hasonló helyzetbe a mérkőzés hajrájában. 

Ezzel kapcsolatban nyilatkozta Kalmár Zsolt a mérkőzést követően, hogy "hasonló incidens történt mindkét tizenhatoson belül. Azonban míg a DAC játékosának kezezését lefújta a bíró, a Slovan focistájának kezezése után nem állt meg a mérkőzés. Ugyanannak a helyzetnek ugyanazt az eredményt kellett volna hoznia. Büntetőt kellett volna rúgnunk.

De tudjuk, hogy a játékvezető szlovák volt".

A fegyelmi bizottság a DAC-Slovan mérkőzéssel összefüggésben három esetet vizsgál meg: egyik Moha kezezése, a másik Martin Jedlička ütközése Marin Ljubičičcsel, a harmadik pedig Kalmár idézett nyilatkozata.

Kapcsolódó cikkeink

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről. 

Hozzászólások

Gáspár Lópici 2019. 02. 19., k - 11:26
Ki látta esetleg azt a videót, ahol a bírót leszlovákozta? Mert az a gyanúm, hogy senki, ugyanis:Zsolti ezt mondta: „..megszoktuk, hogy néha nem velünk van a bíró, úgyhogy megyünk tovább...”1:20-nál kezdődik ez a kijelentése. Egy másik interjúban meg ezt mondta, 1:04-nél, „...hát a bíró így döntött, megszoktuk már, úgyhogy...”De itt sem hangzik el a szlovákozás, amit próbálnak a szájába adni.