DAC

"Lelkileg a padlón vagyok" - A DAC védője provokálhatott

Ondik Gábor 2018. november 06., 19:48

Több szlovák portál értesülése szerint a DAC szlovák válogatott védőjének, Ľubomír Šatkának provokatív viselkedése vezetett oda, hogy egy 19 esztendős férfivel összetűzésbe került. A támadás a futballistát is meglepte.

Fotó: TASR

A szombat esti Nyitra elleni fantasztikus győzelmet követően a DAC válogatott védője, Ľubomír Šatka úgy döntött, ismét szórakozni megy a barátaival. Több portál beszámolója szerint a válogatott védő és barátai a pozsonyi The Club nevű szórakozóhely mellett döntött.

Ez egyébként ugyanaz a szórakozóhely, ahol pár héttel ezelőtt hét válogatott futballista mulatozott, a tiltás ellenére. Mint később kiderült, Ján Kozák szövetségi kapitány lemondásához vezetett a botrány, aminek érintettje volt a DAC válogatott védője is.

Azt, hogy valóban ezen a helyen szórakozott a DAC védője a Nyitra elleni győzelmet követően, a dunaszerdahelyi klub tulajdonosa, Világi Oszkár ugyan nem erősítette meg, annyit azért elmondott a Šport24 megkeresésére, hogy a játékosai valóban elmentek szórakozni egy pizzériába. Mindezt azzal kommentálta, hogy nem várhatja el tőlük, hogy otthon üljenek.

„Együtt volt a csapat, én pedig kaptam egy ütést a fejemre, úgyhogy nem emlékszem a részletekre. Alig tudok beszélni, lelkileg a padlón vagyok” – nyilatkozta a támadásról a 22 esztendős válogatott védő a portálnak.

A Šport24 értesülései szerint a DAC védőjének csípős megjegyzései után baráti köre összetűzésbe keveredett egy másik baráti társasággal, ami után egy 19 éves férfi a védő megjegyzéseire agresszív módon reagált. Ez még a futballistát is meglepte.

Az esetet követően a DAC védőjének eltört az állkapcsa, valamint felrepedt az ajka, és egyéb zúzódásokat is szenvedett. Felépülése várhatóan 5-6 hetet vesz igénybe, így idén már minden bizonnyal nem léphet pályára.

Ezzel komoly gondok adódhatnak a sárga-kékek védelmében a hátralévő mérkőzéseken, ugyanis Koštrna is hosszabb ideje sérült, így csupán a Davis, Huk, Simčak, Špiriak és Záhumenský ötös állhat Hyballa mester rendelkezésére a védelemben. Végső megoldásként Martin Bednár és Vida Máté védelembe állítása is opció lehet a helyzet megoldására. A DAC hétvégén a Rózsahegy otthonában lép pályára.

0 HOZZÁSZÓLÁS