A Barcelonával játszhat a DAC

Ondik Gábor 2019. július 06., 15:20

A zempléni Nagymihály hivatalos közleményben jelentette be, az idén augusztusban is megrendezi az utánpótlás csapatok nemzetközi tornáját, melyen ezúttal is sztárcsapatok fiatal tehetségei kapnak lehetőséget.

Fotó: mfkzemplin.sk

A Michalovce Cup idei kiírása augusztus elején kerül megrendezésre, ahol többek között a világ legjobb csapata, az FC Barcelona, a szintén spanyol FC Sevilla U17-es csapata is pályára lép, de meghívót kapott még a lengyel Legia Varsó, a görög Olympiakosz és a DAC fiatal tehetségei is ott lehetnek az augusztusi tornán.

A nagymihályi torna közel ötéves múltra tekint vissza, korábban olyan sztárcsapatok szerepeltek a tornán, mint a Real Madrid, de a Juventus és a Barcelona is szerepelt már a tornán.

Az idei kiírásra augusztus 6-9. között kerül sor, minden játéknapon két mérkőzést rendeznek meg. A lebonyolításon idén sem változtatnak szervezők, két háromcsapatos csoportot hoznak létre ezúttal is. Az utolsó játéknapon az ötödik helyért rendeznek helyosztót, de a bronzmeccsre és a döntőre is ekkor kerül sor.

0 HOZZÁSZÓLÁS