PODCAST: Újra megszépülhetünk

2021. április 27., 20:30

Nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött a szlovákiai kisvállalkozók, hiszen a koronavírus-járvány miatt négy hónapon keresztül voltak kénytelenek zárva tartani vagy korlátozott módban üzemelni. A javuló járványügyi helyzet miatt azonban április 19-től számos enyhítést vezettek be, többek között azt is, hogy a szolgáltatások bizonyos feltételek mellett újra fogadhatnak vendégeket. Ezúttal olyan kisvállalkozókat kérdeztünk tapasztalataikról, akik a szépségiparban tevékenykednek.

Sorra érkeztek az időpontfoglalások, miután a vendégek megtudták, hogy a szolgáltatások újra fogadhatnak vendégeket. Az elmúlt hónapokban akadtak azonban olyan fodrászok, manikűrösök, kozmetikusok, akik házhoz is kimentek, elcsábítva ezzel néhány vendéget a konkurens szalonoktól.

Balázs Róbert már a második szépségszalonját nyitotta volna meg tavaly ősszel, ám a járványügyi rendeletek miatt csupán múlt héten, az enyhítések bevezetésével fogadhatta vendégeit az új fővárosi szalonjában. Folyamatosan próbálta tartani a kapcsolatot a törzsvendégeivel és nagyon hálás volt nekik, hogy a nyitás hírére önfeledt boldogsággal hívták fel őt.

Molnár Dóra a Jasmine Speedfitnes stúdió vezetője szerencsésnek érzi magát, hogy hamarabb nyithattak, mint a fitneszcentrumok, ugyanis az eszközök, amelyek náluk megtalálhatóak rehabilitációs célra is használhatóak.  

Hervay Noémi kozmetikusként dolgozik Dunaszerdahelyen. Pozitív személyiségnek tartja magát, épp ezért azt hangsúlyozta, hogy nem szabad a negatív dolgokra fókuszálni, hanem meg kell találni a pozitív oldalát mindennek. Arra int mindenkit, hogy próbáljunk meg profitálni ebből a kaotikus időszakból, még akkor is, ha elsőre lehetetlennek tűnik mindez.

Megosztás
Címkék