Nem semmi politikai teljesítmény alkotmányos többségtől kisebbségi kormányzásig jutni! Itt a szezonnyitó Nagyító! - PODCAST

2022. szeptember 8., 18:00

Itt van az ősz, hát itt van újra a Nagyító is. A ma7 médiacsalád politikai elemzőműsorában ezúttal Pomichal Krisztián, Kocur László és Kolek Zsolt a kormányválság és az az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit, tanulságait értékelik.

Ki tehető felelőssé a szlovák kormányválságért? Van-e kiút ebből a szorult helyzetből? Valóban csak az előrehozott választások jelenthetnek megoldást? Milyen szerepe lehet Zuzana Čaputovának a kialakult helyzet megoldásában?

Ez és megannyi válaszra váró kérdés a Nagyító legújabb adásában és ez még csak az egyik téma...

A nyár elején azzal fejeztük be a szezonzáró adást, reméljük, szeptemberben, az új évad nyitányán már nem kell a háborúról beszélnünk. Sajnos csalódnunk kellett, az orosz-ukrán háború nem ért véget, így hát új adásunkban is kénytelenek voltunk foglalkozni azzal, mi zajlik Ukrajnában.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.