Vajon Csehország után Szlovákiában is utcára viszi a népet a kormány tehetetlensége? - PODCAST

2022. szeptember 27., 18:00

Mire mennek az Egyszerű Emberek a kisebbségi kormányukkal és milyen szélsőséges szavazatokra számíthatnak a parlamenti mindennapokban? Sikerül-e leváltani a liberálisoknak a pénzügyminisztert, és mit hibázott el a szlovák kormány az energiaválság kezelése során?

A nem túl kedvező belpolitikai helyzet után a magyar foci sikerei is terítékre kerülnek, kollégáink arról is beszélgetnek, vajon mi lehet Marco Rossi eredményességének kulcsa.

És ha már szóba került az olasz mester, a dunaszerdahelyi stúdióból legalább a vita kedvéért ellátogatunk az olaszországi választók viselkedését vizsgálni, arra keressük a választ, vajon mit hozhat az új olasz kormány, s mennyire volt hatással a mediterrán ország szavazóira Ursula von der Leyen választások előtti kritikus nyilatkozata.

Erről és sok minden másról a szeptemberi Címlapsztoriban Kocur Lászlóval, Hajtman Gáborral, Somogyi Szilárddal. A műsorvezető Rajkovics Péter.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.