Újra hatalomra segíti az áremelkedés Robert Ficót? - PODCAST

2022. február 15., 18:00

Hova fejlődik a politika az emelkedő árak időszakában, és milyen hatással lesz ez a jövőnkre? Erről és sok minden másról is beszélget a Címlapsztori legfrissebb adásában Kolek Zsolt, Pomichal Krisztián, Somogyi Szilárd és a műsorvezető, Rajkovics Péter.

Ismét Robert Fico pártja vezeti a felméréseket, miközben Heger kormányfő nem a megoldást keresi, sokkal inkább további feszültséget kelt kijelentéseivel. Mit tehetne a kormány, hogy az infláció következményeit enyhítse, és vajon hatással lesz mindez a választási időszak hosszára?

Kiderült, hogy mit takarnak a népszámlálási adatok, de mégis, mit jelent ez a magyarság szempontjából, és milyen okok vannak a különböző módon számolt fogyásunk hátterében.

Hidegháború? Erődemonstráció? Esetleg csak amerikai-orosz kommunikációs csata okozza a feszültséget az ukrán határon? Valóban háborútól kell félnünk, s ha igen, milyen hatással lehet mindez Szlovákiára?

Tartson most is a Címlapsztorival!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.