Podcast: Zseniális húzás vagy út a kormány bukásáig? - Tesztelésről, a Lučanský-ügyről és a Minority Safepackről a Címlapsztoriban

2021. január 18., 18:00

A Címlapsztori januári adásában portálunk munkatársai, Matus Tibor, Pomichal Krisztián, Somogyi Szilárd vitatják meg a közéletünk aktuális kérdéseit, s aki őket kérdezni, Rajkovics Péter.

A fő téma nem is lehet más mint a lockdown és az a furcsa tesztelés, amely igazából nem is az. A műsorból kiderül, vajon a kormányfő zseniális stratéga, hogy meggyőzte koalíciós partnereit a tesztelés fontosságáról vagy éppen csak veszélyes játékot űz, amely ideiglenes megnyugvást hoz a koronavírus okozta járvány helyzetében. Sőt, arról is szó esik, mi lehet az oka, hogy Richard Sulík nem veszi magára a sok kritikát és nem lép ki a kormányból.

Nem maradhat ki Milan Lučanský rejtélyes halálának témája sem, amelyről eltérő véleménnyel vannak lapunk munkatársai. Valamit titkol a kormányzat vagy csak az ellenzék igyekszik napirenden tartani a kérdést, s mennyire biztonságos ma Szlovákia?

Harmadik témánk pedig az Európai Bizottság felháborító döntése, amelynek értelmében nem veszik figyelembe több mint 1,1 millió EU-s állampolgár akaratát, s az őshonos kisebbségek jogainak kérdésével nem foglalkoznak az unió központjában. Brüsszeli bosszú a magyaroknak vagy egyszerűen csak az EU tehetetlenségének újabb bizonyítéka?

Tartsanak velünk és nézzék meg a Címlapsztori legújabb adását!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.