PODCAST: Gulácsi potyájától Szoboszlai káprázatos tekeréséig, az országos teszteléstől a Matovič-Sulík csörtéig. Itt a Címlapsztori legújabb adása

2020. november 16., 17:37

Új adással jelentkezik a ma7 médiacsalád havonta jelentkező politikai kibeszélője, a Címlapsztori, amelyben a ma7.sk és a Magyar7 hetilap újságírói, szerkesztői vitatják meg az elmúlt hetek kiemelt témáit. 

Gulácsi Péter potyájától Szoboszlai Dominik káprázatos tekeréséig. Az országos teszteléstől a Matovič-Sulík csörtéig. Kaliforniától Floridáig és a szlovák politikusok ígéreteitől a szomorú valóságig.

A ma7 médiacsalád havonta jelentkező politikai kibeszélőműsorában ezúttal a magyar válogatott Izland elleni nagyszerű teljesítményét, az országos tesztelés és az amerikai elnökválasztás legfontosabb tanulságait, valamint a szlovák politikusok felvidéki magyarok irányába tett üres ígéreteit Somogyi Szilárd, Pomichal Krisztián és Matus Tibor vitatta meg. A műsort Langschadl Mátyás vezette. Tartsanak velünk!

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.