Matovičék olyan hangulatot teremtettek, mintha a Twin Peakset néznénk - PODCAST

2022. június 14., 18:00

Egyre több panasz érkezik a kormány tétlenségére, de vajon mikor mondják az állampolgárok hangosan ki azt, hogy elég volt? Erről és sok minden másról is szó estik a Címlapsztori júniusi adásában.

Súlytalan kormányfő, egyre hangosabb pénzügyminiszter és rekordokat döntő infláció. Mindezek fényében mit képes kínálni a kormánykoalíció, s meddig képesek még a kötéltáncra, miközben még a látszatmegoldásai sem érnek célba? Egyáltalán lesz olyan pillanat, amikor már a polgárok is azt mondják, elég volt?

A Sajó szennyezésének ügyében két minisztérium is egymásra mutogat, miközben ismét az ártatlan természet és annak kincsei pusztulnak. Miért teltek el hosszú hónapok úgy, hogy a felvidéki politikusok és civilek figyelmeztetésének ellenére tétlen volt a környezetvédelmi tárca? Ismét annak vagyunk tanúi, hogy csak az ország nyugati része fontos?

Valóban a háborús időszak emeli rekordmagasságba az inflációt? Vajon miért nem veszik figyelembe a szlovák közjogi méltóságok a népakaratot és hallgatják meg a választóik hangját. Valóban hatással vannak a szankciók az orosz politikára vagy inkább csak az európai gazdaságokat terhelik?

Erről beszélget a stúdióban Hajtman Gábor, Pomichal Krisztián és Kocur László, a műsorvezető Rajkovics Péter.

Megosztás

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.