"A magyar válogatott képes a meglepetésre!" - podcast Hornyák Zsolttal a Puskás Akadémia bajnoki ezüstjéről és az Európa-bajnokságról

2021. június 15., 11:33

A tavalyi bronzérem után az idén ezüstéremig vezette a Puskás Akadémiát. Ezzel ő maga és együtteses történelmi sikert könyvelhetett el. Hornyák Zsolt, a felcsúti csapat felvidéki származású vezetőedzője azonban a bajnoki ezüst mellett azt is nagy sikernek tartja, hogy több, saját nevelésű fiatal játékost is sikerült beépítenie a felnőttcsapatba.

Mi volt a Puskás Akadémia sikerének titka? Miként vélekedik a vezetőedző a klub rosszakaróiról? Kit tart az évad legnagyobb felfedezettjének? És vajon két sikeres szezon után meddig maradhat Felcsúton? 

hornyak-24
Fotó:  Lamos Csaba

Hornyák Zsolt vezetőedzővel az Adásidőben hullámvölgyekről és -hegyekről, nyári érkezőkről és távozókról és a magyar válogatott Eb-szerepléséről beszélgettünk.

hornyak-07
Fotó:  Lamos Csaba
hornyak-07
Galéria
+12 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.