lapajánló
Patrióták, fizetett felforgatók és a szuverenista baloldali
Magyar7 - 28. száma
2019. március 11., 19:20

Ösztöndíjprogramot indít a Design Terminal V4-partnerekkel

A Design Terminal idén is elindítja az innovatív vállalkozások képzését, üzleti kapcsolataik bővítését, globális piacra lépésüket segítő V4 Startup Force ösztöndíjprogramot a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS partnerekkel a Visegrádi Alap támogatásával.

vállalkozás
Fotó: archív

A tájékoztatás szerint a program honlapján 2019. március 31-ig lehet jelentkezni. Közölték, a négy - országonként egy-egy - nyertes csapatot a jelentkező V4-es startupok közül választják ki, akik több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehetnek részt a májusban induló programban.

A Design Terminal vezetésével megvalósuló ösztöndíjprogram május 6-án Budapesten indul, amelyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosban, a startupok találkoznak a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel. A csapatok fejlesztésében a régió legjobb szakemberei közreműködnek, bemutatkozhatnak a térség vezető nagyvállalatainak - írják a közleményben.

Tájékoztatásuk szerint a Design Terminal Magyarország küldetése az üzleti tehetséggondozás, valamint a vállalkozói kultúra és az innovációs ökoszisztéma fejlesztése. Az innovációs ügynökség számos nagyvállalattal is együtt dolgozik.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.