2019. március 5., 13:05

Nyitra megye odafigyel az innovatív cégekre és szervezetekre

A Nyitra Megyei Önkormányzat díjazni akarja azokat a vállalatokat és szervezeteket, amelyek az innovatív megoldásaikkal hozzájárultak a régió modernizációjához, illetve az új technológiák továbbfejlesztéséhez.

201608130839510.Stockphoto_-_kutatas-fejlesztes_-_innovacio_-_labor.jpg

A megye arról tájékoztatott, hogy az innovációs díjkiosztó első évfolyamában Nyitra megye sikeres kis- és közepes vállalatait, valamint a regionális fejlesztések szorgalmazóit fogják díjazni.

A jelentkezési lapokat legkésőbb 2019. július 30-ig kell beküldeni.

A győzteseket mindkét kategóriában díjazni fogják, és Nyitra Megye Önkormányzata a Vállalkozók együttműködése és támogatása című műhely keretében fogja kihirdetni az eredményeket”

– közölte a megyei hivatal.

A kisvállalatok kategóriájában jelentkezhetnek mikro-, kis- és középvállalkozások, illetve olyan vállalkozók, akik a gyártás és a szolgáltatások területén dolgoznak. „Az innovációnak a szolgáltatások és a termékek tényleges fejlesztését kell jelentenie. Továbbá: minden projekt le kell, hogy legyen zárva, és már a piacon is jelen kell lennie. Az innovációnak az elmúlt két évet kell felölelnie, és ugyanazzal a projekttel nem lehet ismételten jelentkezni” – közölte az megyei hivatal a feltételekkel kapcsolatban.

A regionális fejlesztések kategóriában önkormányzatok, mikrorégiók, érdektársulások és polgári társulások jelentkezhetnek, amelyek tevékenysége hatással van Nyitra megye fejlődésére. A feltételek között szerepel, hogy csakis valós fejlesztésről lehet szó, amelyet már a gyakorlatba is sikerült átültetni.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.