2019. október 24., 13:33

Gondolatok és vélemények a III. Felvidéki Vállalkozói Exporól - VIDEÓ

Vállalkozni magyarként a Felvidéken ugyanolyan, mondhatná az egyszerű halandó, mint bárki másnak az országban. Ez részben igaz is, de a déli területeken elmaradt infrastrukturális fejlesztések bizony a lehetőségeket korlátozzák, így marad a fokozott kreativitás, ha az emberfia vállalkozást indít. A másik tényező pedig a célközönség, amely ha a régióban található, akkor őket bizony lehetőleg kétnyelvűen kell megszólítani és igényre szabott szolgáltatásokat kell kínálni. A felvidéki vállalkozók megsegítését tűzte zászlajára a Felvidéki Vállalkozói Expo, amelyre a Ma7 médiacsalád stábja is kilátogatott.

Gondolatok és vélemények a III. Felvidéki Vállalkozói Exporól - VIDEÓ
Fotó: ma7

A Felvidéki Vállalkozói Expót azzal a céllal rendezik meg évente egyszer, hogy lehetőséget adjon a szlovákiai magyar vállalkozóknak, hogy új kapcsolatokra tegyenek szert és ezáltal olyan együttműködések szülessenek, amelyekkel egymást segíthetik. A legutóbbi rendezvényen közel 50 felvidéki vállalkozó mutatta be szolgáltatásait, valamint sikeres vállalkozók mesélnek kudarcaikról, melyek a sikerhez vezették őket.

Ahogy minden évben így idén is egy tematika köré épült az expó programja, amely A kudarc ereje- Út a sikerhez címet kapta. Sikeres felvidéki vállalkozók beszéltek arról, hogy egy-egy kudarc milyen hatással volt a vállalkozásukra és hogyan voltak képesek az elhibázott lépésekből tanulni és építkezni.

Az eseményre mi is kilátogattunk, nézzék velünk hogyan zajlott a III. Felvidéki Vállalkozói Expo.

 

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.