Elkezdődött Nyitrán az Agrosalon szakmai kiállítás

2019. március 26., 17:09
Matus Tibor

Nyitrán, az Agrokomplex kiállítási területen az idén is megrendezik március 26–30. között az Agrosalon szakkiállítást. Az Agrosalon még csak pár éves múltra tekint vissza. Elindításakor a szervezők úgy gondolták, szükség van egy olyan vásárra, ahol elsősorban a szakmai közönség találkozik, mivel a szokásos augusztusi rendezvény, az Agrokomplex sokkal inkább a nagyközönségnek szól.

nyitra-agrosalon-10.jpg
nyitra-agrosalon-10.jpg
agrosalon-nyitra-3.jpg
agrosalon-nyitra-2.jpg
agrosalon-nyitra-1.jpg
nyitra-agrosalon-19.jpg
nyitra-agrosalon-18.jpg
nyitra-agrosalon-17.jpg
nyitra-agrosalon-16.jpg
nyitra-agrosalon-15.jpg
nyitra-agrosalon-14.jpg
nyitra-agrosalon-13.jpg
nyitra-agrosalon-12.jpg
nyitra-agrosalon-11.jpg
nyitra-agrosalon-8.jpg
nyitra-agrosalon-7.jpg
nyitra-agrosalon-6.jpg
nyitra-agrosalon-5.jpg
nyitra-agrosalon-4.jpg
nyitra-agrosalon-3.jpg

Az idei Agrosalon kiállításon 104 mezőgazdasági gépgyártó és gépforgalmazó mutatja be kínálatát, és a hazai vállalatokon kívül érkeztek kiállítók Csehországból, Magyarországról, Ausztriából, Oroszországból, Törökországból és Németországból.

A magyar közös standra a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. hozta el a magyar vállalatokat, illetve egy-egy magyar érdekeltségű vállalatot Délvidékről, és Erdélyből.

A magyar stand megnyitóján Csík László, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Varga Tibor, a pozsonyi Magyar Nagykövetség Külgazdasági osztályának vezetője köszöntötte a résztvevőket.

A magyar standot meglátogatta Gabriela Matečná vidékfejlesztési és mezőgazdasági miniszter is.