2018. szeptember 4., 17:56

Közvetlen távolsági buszjárat indul Kassáról Krakkóba és Varsóba

A FlixBus európai mobilitási szolgáltató új, közvetlen kapcsolatot biztosít Kelet-Szlovákia és Lengyelország között. Szeptember 13-tól napi rendszerességgel közlekedő nemzetközi távolsági busz köti össze Kassát, Eperjest és Bártfát Krakkóval és Varsóval.

flixbus-munich-free_for_editorial-purposes.jpg
Médialapozó
Fotó: FlixBus

Kassáról 8:20-kor, Eperjesről 9:20-kor, Bártfáról pedig 10:10-kor indulnak a távolsági buszok Lengyelországba. Az útvonal Krynica-Zdroj-t és Újszandecet is érinti. Krakkóba 13:25-kor, Varsóba 17:55-kor érkeznek az utasok. A Lengyelországba tartó buszokra a jegyek már elérhetők a FlixBus weboldalán.

„Az új nemzetközi csatlakozások segítenek majd a Kelet-Szlovákiában élőknek, hogy egyszerűen és kényelmesen utazzanak Lengyelországba, így a számos fapados repülőjáratot kínáló krakkói repülőtér is könnyen elérhetővé válik” – mondta el Martina Čmielová, a FlixBus szóvivője.

Krakkó a leggyakrabban látogatott város Lengyelországban. Óvárosa 1978 óta szerepel az UNESCO Világörökségi Listáján, napjainkban azonban a nagyszámú fapados járatot biztosító helyi reptér miatt is sokan veszik célba a várost, ahonnan többek közt olasz és spanyol célállomásokra is kedvező ajánlatok várják az utazókat. Varsóból az Egyesült Királyságba, Portugáliába és Görögországba is indulnak fapados járatok. Az utazást érdemes úgy alakítani, hogy repülés előtt a belvárost is legyen alkalom bejárni. Varsó a kultúra városa számos színházzal és rendezvénnyel.

Fotó:  FlixBus

Varsóból visszafelé minden nap délben indulnak buszok, Krakkóból pedig 16:30-kor lehet megkezdeni az utazást Szlovákia irányába. Bártfára 19:50-kor, Eperjesre 20:40-kor Kassára pedig 21:10-kor érkezik a távolsági busz.

Szlovákia 2015 óta része a FlixBus zöld hálózatának. A mobilitási vállalat Európában és az USA-ban szolgáltat, összesen 300 000 napi csatlakozást kínál 28 ország 2000 célállomása között.

flixbus-munich-free_for_editorial-purposes.jpg
+2 kép a galériában
Megosztás
Címkék
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne maradjon le a nap legfontosabb eseményeiről!
CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.