cl_magyar7_029_het_2024
Pártatlan közvetítés, véres kampány és a Vatikánig sem hallatszó ima
Magyar7 - 29. száma
2023. február 6., 17:42

Nyílt nap: mindenkit vár a Selye János Egyetem

A komáromi Selye János Egyetem február 14-én minden érdeklődőt vár a Konferencia központban megrendezendő nyílt napjára.

Továbbtanulás előtt állsz? Itt a remek lehetőség, hogy egy helyen szerezz be minden fontos információt”

– áll az egyetem közleményében.

Aki elmegy, ezen a napon betekintést nyerhet a Selye János Egyetem pezsgő életébe. Személyesen találkozhat a jelenlegi hallgatókkal és oktatókkal. Megismerkedhet a kínált képzésekkel, részt vehet a különböző előadásokon és programokon. Az egyetem képviselőitől megtudhatja mindazt, amit a továbbtanulásról és az egyetemi létről tudni szeretne.

A rektori köszöntőt és a programismertetőt követően a karok bemutatkozó előadásai következnek, majd pedig a standoknál érdekes kísérletek, bemutatók, játékok mellett lehetőség lesz bővebb információszerzésre az adott képzéseket illetően.

Kísérőprogramként részletesen bemutatják az elektronikus jelentkezés folyamatát, és megválaszolják az ezzel kapcsolatos kérdéseket. Ha a külföldi részképzések érdekelnek, a nemzetközi kapcsolatok csapata osztja meg a mobilitási programokról a legfőbb tudnivalókat. A hallgatói önkormányzat képviselői ízelítőt adnak az egyetemi életből, elmondják mindazt, amit a hallgatói létről tudni szeretne. Zárásként pedig – szükség esetén – az igazolások kiosztására is sor kerül.

A nyílt nap keretén belül lehetőség nyílik megtekinteni a karok épületeit, a kollégiumot, a könyvtárat, valamint a sportközpontot.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk a felveteli.ujs.sk oldalon érhetők el.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.