2022. június 9., 13:37

Jövőre a komáromi Selye Egyetem rendezi a 36. OTDK Közgazdaságtudományi Szekcióját

A legnagyobb tudományos diák seregszemle házigazdája lesz a szlovákiai magyar egyetem jövőre, ami nem csupán feladatokat ró az intézmény munkatársaira, hanem elismerést és lehetőségeket  jelent Komárom városának és az egyetemnek is.

selye
Fotó: Nagy-Miskó Ildikó

A komáromi Selye János Egyetemen került sor az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottságának ülésére abból az alkalomból, hogy 2023. április 20-22-közt a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi és Informatikai Kara szervezheti a közel 900 hallgatót és egyetemi oktatót megmozgató 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Közgazdaságtudományi Szekcióját.

Az ülésen a Kárpát-medencei felsőoktatási intézmények megjelent, illetve online bekapcsolódó tudományos diákköri tevékenységéért felelős képviselői egyeztették a hallgatói tudományos tevékenység szervezésének aktuális feladatait.

A szakmai bizottság tagjai megtekintették az egyetem épületeit és ismerkedtek az intézmény infrastruktúrájával, amelyek a OTDK színvonalas lebonyolítását szolgálják majd.

A szakmai bizottsági ülést megelőzően a komáromi intézmény vezetősége, a szervezést felügyelő ügyvezetés, az OTDT elnöksége és az OTDT Közgazdaságtudományi Szakmai Bizottsága elnökségének képviselete munkamegbeszélést tartott a szervezéssel kapcsolatos részletekről, a szervezés folyamatainak állapotáról.
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.