lapajánló
Az apadó folyó krónikája és a derű kultúráját terjesztő nyelvész
Magyar7 - 16. száma
2021. május 31., 18:57

Felvételt hirdet a Pozsonyi Magyar Szakkollégium

Június 30-ig lehet jelentkezni a Pozsonyi Magyar Szakkollégiumba, egy online kérdőív kitöltésével. Egyedülálló képzések, belvárosi szállás és magyar közösség várja azokat az egyetemistákat, akik amellett döntenek, hogy szakkollégistává váljanak.

Pozsonyi Magyar Szakkollégium

A PMSZ felvételt hirdet alapképzésben részt vevő első- és másodéves pozsonyi egyetemi hallgatók, valamint tanulmányaikat szeptembertől fővárosi egyetemen megkezdő, 25 év alatti diákok részére.

A felvételi jelentkezési határideje: 2021. június 30.

A felvételi eljárás kétfordulós, írásbeli és szóbeli részből áll. Jelentkezni az intézmény honlapján megtalálható online kérdőívvel lehet. A kérdőív kitöltése mellett az [email protected] címre motivációs levelet is várunk a jelentkezőktől. A szóbeli fordulókra július 3-án, illetve július 10-én kerül sor (választható).

Milyen lehetőségekkel jár a szakkollégiumi tagság?

A Szakkollégium egyszerre belvárosi lakhatást biztosító kollégium, diákközösség és oktatási intézmény. A PMSZ tagjai az egyetemi képzést kiegészítő kurzusokon, készségfejlesztő programokon vehetnek részt.

A felvételire azok jelentkezését várják, akik a hagyományos egyetemi tömegképzésnél többre vágynak, készek fejlődni, az új ismeretek elsajátításába energiát fektetni.

Pozsonyi Magyar Szakkollégium

A felvételit sikeresen teljesítő tagok a Szakkollégium Kapucinus utca 5. alatt található belvárosi épületében, kétágyas szobákban nyernek elhelyezést, melyekhez saját fürdőszoba, konyhai rész és gyors internet tartozik.

A szakkollégiumról

Az intézmény 2016-ban alakult. Olyan, mindenki számára értékes programokat állítanak össze, melyek során másutt el nem sajátítható készségekkel és ismeretekkel ruházzák fel tagjaikat.

Pozsonyi Magyar Szakkollégium

A szakkollégisták egy összetartó és segítőkész baráti közösség tagjaivá válnak. A szakkollégiumi programokról és a jelentkezési eljárásról bővebb információk az intézmény honlapján érhetők el.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.