2022. augusztus 20., 20:17

Súlyos autóbaleset történt Karintiában egy autóversenyen

Tizenegyen megsérültek szombaton az osztrák Karintia tartományban egy autóversenyen, a Feldkircheni járás területén, amikor az egyik jármű a nézők csoportjába csapódott. A hírt az APA osztrák hírügynökségnek is megerősítette a rendőrség.

Autóverseny
Fotó: TASR
Illusztrációs felvétel

A baleset pontos oka egyelőre nem ismeretes, a gépjármű vezetője minden bizonnyal elveszítette az uralmát a gépjárműve felett. A tűzoltók szerint a sérülteket - két súlyos sérülést szenvedett nézővel egyetemben a környező kórházakba szállították, írja a teraz.sk portál.

A súlyos sérültek közt van egy hatéves kislány is, de további két kiskorú személy – egy 10 és egy 16 éves is sérüléseket szenvedett a baleset során.

A Patergassen faluban található Falkert sportarénában zajló eseményt a baleset után a szervezők megszakították. A rendelkezésre álló információk szerint a gépjármű vezetője fékezés nélkül hajtott az emberek közé. Az autóvezető nem sérült meg.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.