lapajánló 20
A jól végzett munka, az új etnikai centrum és a tévutak
Magyar7 - 20. száma
2020. február 21., 11:16

Egy nyolctagú család fele meghalt egy autóbalesetben Disney Worldnél

Egy nyolctagú massachusettsi családból négyen is meghaltak egy autóbalesetben kedden kora este, amikor furgonjukkal egy kisteherautónak ütköztek és felborultak. A hatóságok szerint mindenki be volt kötve, kivéve a sofőr apát, aki egyébként túlélte a balesetet.

Családi tragédia-baleset
Folyik a mentés
Fotó: Osceola County Fire Rescue and EMS

A család éppen a floridia Walt Disney World közelében autózott Celebration városánál, amikor a tragédia bekövetkezett.A balesetben meghalt egy ötéves kislány, egy tizenegy éves fiú, valamint anyjuk és nagyanyjuk is. A fiú szerdán a kórházban, a többiek a helyszínen haltak meg.

A Whitman városából származó család furgonja az ütközés következtében felborult és nekiütközött két másik autónak is. A család többi tagjának állapota nem életveszélyes.

Kim Montes járőr szerint mindenki be volt kötve az autóban, kivéve a sofőr apát. Hozzátette, hogy mindenkit sokkolt az eset, mint minden alkalommal, amikor gyerekek is meghalnak.

Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.