4 milliárd dollárjába került a Coca Colának Ronaldo hétfői húzása

2021. június 16., 12:06
ma7 Tóth Tünde

A portugál legenda – aki két gólt rúgott a magyar csapat ellen a tegnapi, 0:3-as meccsen – már a hétfői sajtótájékoztatón is megalapozta a hangulatot. Mikor meglátta a két bekészített Coca Cola-s üveget, eltolta magától azokat és egy vizes palackot felemelve a világot a vízivásra buzdította.

A Coca Cola részvényeinek ára  azonnal 1,6 százalékkal csökkent, 56,10 dollárról 55,22 dollárra. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Coca Cola piaci értéke 242 milliárd dollárról 238 milliárdra esett, ami nem kevesebb, mint 4 milliárdos zuhanás ezért az aprócska gesztusért.

A Coca Cola a 2020-as (21-es) Európa-bajnokság hivatalos szponzora. Annyit reagáltak a focista tettére, hogy mindenkinek más az ízlése, szükséglete és mindenki ihat nyugodtan azt, amit szeretne.

Cristiano Ronaldo híresen szigorú diétát folytat teljesítménye megőrzése érdekében. Kerüli a cukrozott ételeket és igyekszik a lehető legtisztább forrásból napi hatszor étkezni, aminek köszönhetően a Real Madrid orvosa szerint a teste 10 évvel fiatalabb valódi koránál, így akár 40 éves koráig hozhatja a top formáját a meccseken. A majdnem 300 millió Instagram-követővel Cristiano Ronaldo komoly véleményvezérnek számít. Feltehetőleg nem akart rosszat a gyártónak, csupán előbbre valónak tartja az egészséget.  

Kövesse facebook oldalunkat is!