2020. április 2., 15:39

Kukkonia rajzverseny és meseolvasás

Hallgasd meg Mangaluca történetét és kapcsolódj be Te is a Kukkónia rajzversenyébe! Készíts rajzot a mese alapján vagy rajzold le a Csallóközt – Kukkóniát, és töltsd fel a www.kukkonia.sk weboldalra.

Médialapozó

Legyen a TE rajzod a KUKKONIA pudingok csomagolásán és a Kukkonia 2021-es falinaptárakban!  

10 gyermek pedig ellátogathat a MOL Akadémiára!

Megkérünk minden anyukát, apukát, nagymamát, óvó nénit, tanító nénit, hogy értesítse a gyermekeket rajzos pályázatunkról. Mindenki bekapcsolódhat, az óvodástól a kilencedikesig.

Töltsünk együtt tartalmas időt!

A Mangalucával Kukkóniában című mesét Facebookon közvetítjük a gyermekek számára, valamint a Kukkónia honlapján és YouTube-csatornáján is megtalálható lesz.

027_img_3204_1.jpg

Mesét olvas: Király Anikó

Időpont: hétfő, szerda, péntek – délután 5 órától

A rajzverseny egyik témája a Mangalucával Kukkóniában mese illusztrációja.

A mesét Facebookon közvetítjük a gyermekek számára, valamint a Kukkónia honlapján és YouTube-csatornáján is megtalálható majd.

Az első meseolvasás: április 3-án, pénteken lesz, délután 5 órától

Szeretettel várunk mindenkit!

„Ahogy Aranyosi Ervin is írta:

A képzeletet nem lehet négy fal közé zárni! Nincs olyan hely, hol szárnyait ne tudná kitárni!

A jelenlegi, bizonytalan helyzet gyökeresen megváltoztatta mindennapjainkat, új értékek kerülnek előtérbe. Van idő egymással beszélgetni, olvasni, hinni a jóban. Ezért tartjuk fontosnak, hogy közösen meséljünk, a gyermekek pedig rajzoljanak, ezzel is tartalmas időtöltést szeretnénk nekik biztosítani – mondta Molnár Anna, a Kukkonia marketingmenedzsere.

„Kukkonia rajzversenyünket hat éve indítottuk útnak. Az elmúlt évek során rengeteg csodás rajz érkezett hozzánk, igazolva, hogy milyen fontos is számotokra a rajzolás és a fantáziátok határtalan! – tette hozzá Dóka Tímea, a Kukkonia polgári társulás elnöke. – Két újdonsággal is bővítettük nektek a rajzversenyt: kiválaszthatjátok, miről rajzolnátok szívesen (a mesénkről vagy a Csallóközről), és idén először rajzolhattok online is! Rajzaitokra lehet szavazni, de sorsolni is fogunk és szakmai zsűri is értékelni fogja majd a beküldött műveket! Mindenkinek van esélye! Rajzra fel!

A rajzok május 30-ig tölthetőek fel weboldalunkra, a szavazást pedig június 30-án, 9:00-kor zárjuk.

Bővebb információ a Kukkónia honlapján.

#mesekukkoniarol

+1 kép a galériában
Megosztás
Címkék

Iratkozzon fel napi hírlevelünkre

A Facebook drasztikusan korlátozza híreink elérését. A hírlevelünkbe viszont nincs beleszólása, abból minden munkanapon értesülhet a nap 7 legfontosabb híréről.